For Særligt Sensitive

Trækker du dig fra sociale arrangementer og/eller bliver du hurtigt træt og overstimuleret?

Oplever du negativ selvsnak, uro i kroppen og med hovedet fuld af tanker?

Går du med tanker om, at være anderledes og forkert og genkender dele af ovenstående, kunne noget tyde på du er særligt sensitiv.

Lær at elske dit sansestærke sindFor rigtig mange særligt sensitive, kræver det en god coach eller anden terapeutisk tilgang, at opdage og integrere kvaliteterne og styrkerne. 

Oplev et roligt nervesystem: Ro i tankerne, Fredfyldt i hjertet og Lethed I kroppen. 

Terapeutisk Tapping, kan hjælpe dig her og nu, når du bliver fanget af dine tanker og eventuelle følelser. Du vil desuden lære at hjælpe dig selv, hvis/når der skulle opstå akutte situationer!

Kombinationsforløbet; Består af 5 terapeutiske samtaler/ Terapeutisk Tapping samt én kropsbehandling (kan ombyttes til terapeutisk session)

Med udgangspunkt I processen og dine mål, udarbejder vi sammen en helhedsorienteret KMR-terapiplan.

En plan som er Konkret, Meningsfyldt og Realistisk. Derudover følger én lydfil med guidet meditation, specifikt udviklet til dig.

Du vil opnå større selvindsigt I dine værdier, kvaliteter og begrænsninger. Du vil blive klogere på hvad som er dine vigtigste behov. Hvad der er dine JA´tak og hvad som er dine NEJ´tak. Nøgleordet er integration med en forbedret selvværdsfølelse og større selvtillid!

Ring uforpligtende og forhør dig nærmere.

Du kan med fordel læse mere om karaktertrækket, særligt sensitive, her på foreningens hjemmeside, Foreningen for og om særligt sensitive

https://hsp-foreningen.dk/