Kærligheds-coaching, Intimitet, Seksualitet & Parforhold

Kærligheden i og mellem os mennesker har historisk givet anledning til store dramaer, og mange af livets udfordringer og kampe har tit handlet, og handler stadig om dette emne.

Lær at være tryg, når du vil give udtryk for dine følelser og tanker om jeres relation.

Forstå og lær, hvordan du møder din partner så optimalt som muligt! At I begge føler jer set og mødt er altafgørende. Er din partner ikke følelsesmæssig tryg, vil det have negativ indflydelse på jeres parforhold, intimitet og sexliv.

Her er det, at det kan blive vanskeligt for nogle! Måske har du svært ved at sætte ord på følelserne. For nogle kan så dyb intimitet være angstprovokerende. MEN der er håb! Det er muligt at forandre dette gennem min tilgang til kærligheds-coaching og samtaler. Hvad enten du er single eller er I et forhold. 

Du skal lære, at skabe et sundt og stærkt fundament. En stærk og sund base er nødvendig for dig som menneske. Bonussen er, at du opnår indsigt I dine ønsker og behov og ikke mindst kærligheden til dig selv, og din eventuelle partner.

Parterapi kan og skal genåbne de følelsesmæssige lukkede døre. Uden tillid og tryghed smuldrer kærligheden og intimiteten.

- God kommunikation er én nøgle til et godt parforhold.

- At kende hinandens måde at føle sig elsket på, er også én central nøgle. 

Ved at tage ejerskab, og udtrykke sine følelser og behov, vokser kærligheden.

Udnyt hvert øjeblik i jeres forhold som en mulighed for at elske. Hvor du, uden intention om sex, sikrer dig, at du giver udtryk for din kærlighed og tiltrækning.

Når tiden er inde til at give kærligheden et seksuelt udtryk, har opretholdelsen af den følelsesmæssige kontakt med partneren sikret, at der ikke er tale om et voldsomt skift i intimiteten. 

Med min støtte og sparring, vil du møde det uforløste. Du vil miste fodfæstet for stund, men du vil bære dig selv videre med fornyet kraft.