Jens Jamrath  Mande og parterapeut

Jeg er drevet af en nysgerrighed og en passion for menneskets personlighed, potentiale og udviklingsprocesser. Og har de seneste to årtier beskæftiget mig med personlige udviklingsprocesser i form af coaching og terapeutiske samtaler, karrierevejledning, gruppevejledning og undervisning.

I mange år prøvede jeg at distancere mig fra min følsomhed. At være en "rigtig mand" passede, efter min selvopfattelse, ikke til at blive berørt af alverdens ting. 

Gennem års selvudvikling har jeg lykkeligvis opdaget og lært, at værdsætte min følsomhed og sensivitet. At opdage gaven og potentialerne, fremfor begrænsningerne og udmattelsen.

Mine livserfaringer og nysgerrighed, tilsat min faglige baggrund som tankefeltterapeut, psykoterapeut, lifecoach og uddannelsesvejleder, sikrer at du møder en kompetent og erfaren terapeut.  

Mine interesser er personlig vækst og udvikling, mental trivsel, mandens udvikling, parforholdets muligheder, intimitet og seksualitet, vandreture, fysisk træning og meditation.
 

Jeg har tavshedspligt, og terapien foregår efter de etiske regler som er opstillet af Dansk Psykoterapiforening.

Endvidere er jeg løbende i supervision og egenterapi som en del af min faglige og personlige udvikling.

Jeg er 58 år, far til to voksne sønner.

Institut for psykosomatik og følelsesforløsning: ifpf.dk

- Psykosomatisk Traumeterapeut: Certificeret 2024

- Terapeutisk Tapping: TFT/EFT - Certificeret 2023

ID psykoterapeut ID Academy / Ole Vadum Dahl:  Certificeret 2017 - 4 årig integral psykoterapeut uddannelse. 

Uddannelsen lever op til kravene for at blive medlem af Dansk Psykoterapeutforening, der er Danmarks største og mest seriøse organisation for psykoterapi. Læs mere på: http://idacademy.dk/

ID lifecoach ID Academy / Ole Vadum Dahl:        Certificeret 2010 - 2 årig lifecoach uddannelse.

Jens Jamrath - Lær at mestre parforholdet og lær af dine konflikter.